sommar.

sjuk igen . nästan 39 graders feber , jag hatar det

mina inlägg är verkligen ointressanta . kanske skulle ta & lägga ner bloggen . iallafall tills det händer något som är värt att skrivas här . ska fundera på det .


jag vill ha sommar, och det nu. usch, jag är riktigt trött på all snö nu, -30 grader och meter med snö, det är inte kul längre .. tänk en varm sommardag på stranden, det låter mycket mer lockande!

man säger alltid att sommaren som kommer ska bli den bästa, men den blir det aldrig. därför ska jag inte säga så, jag ska ta sommaren som den kommer och göra det bästa av den, lät det inte ganska bra? :)


?

hur fan kan du?
du kan fan inte vara normal , för sådär gör man inte!
jag hatar dig, jag trodde inte så om dig.
förfan vad äcklig du är.
jag trodde det du sa, usch. att jag gick på det.
jag förstår mig inte på dig, inte det minsta lilla.
hur lågt kan du sjunka?
du är misslyckad och jag hatar dig.

alla hjärtans dag idag. hoppas ni får en bra dag!

rastlös

min förkylning vill inte gå över
här ligger jag alldeles ensam i min säng och känner mig sorglig, jag har absolut ingenting att göra. vill verkligen hitta på något kul, men jag orkar inte.
börjar längta tillbaka till torps , fråga mig inte hur . för egentligen, att längta tillbaka till det stället borde man inte göra. men jag gör det , länge sen jag var där nu . där är det full fart all the time , haha ! de ska bli skojsigt att få träffa allesammans igen :)
nej, om jag skulle ta & sova kanske .

1 till 10

Stackars jag är sjuk. Det är inge kul. Och även efter världens föreläsning om hur farligt det faktiskt är att träna när man är sjuk så gick jag & tränade med två av de underbaraste människorna , angela & evelina ! :) och det ångrar jag inte, fy vad jobbigt det va ! men usch vad jag kände mej bra efteråt .

Nu börjar vi om från 1. Från 1 börjar vi , eller jag . Jag ska klara mej hela vägen upp till toppen, till nummer 10. Riktigt hur vet jag inte hur jag ska lyckas, men jag ska göra mitt bästa. För nu börjar jag om. 




HAHAHA . Jag hittade den här bilden och kände mej tvungen att lägga upp den. Jag är sämst på att lägga upp bilder på bloggen, men här kommer en :D
Den är från praoen i åttan, typ två år sen . Jag & Li hittade en kille som liknade Isak så in i helvete . HAhaha , bilden ger många minnen ! :)




hemma, tack & lov

Hemma igen från london ! Väldigt skönt efter allt som hänt.
Själva londonresan var hur bra som helst, vi åt gott, firade pappi och gick och tittade på allt kända saker ! Vi gick många mil , så riktigt trött i benen är jag nu , haha !
Ska lägga in massa bilder , det lovar jag :D
Allt gick bra ända tills vi skulle hem.
Kvällen innan vi skulle åka, på söndagen, började det snöa. Det snöade som fan , riktigt jobbigt att va ute . Vi vaknade morgonen efter och fick reda på att tåget till flygplatsen inte går , bussarna går inte , tunnelbanan går inte . så vi fick ta en taxi till flygplatsen . där får vi reda på att vårt plan är inställt och det går inte fler plan till stockholm på hela dan . så det var bara att sova på flygplatsen, stå i en milslång kö , jag skojar inte ! ochj boka om biljetterna , så hem kom jag inatt , ett & ett halvt dugn försenat . stackar mej !
Men nu är jag hemma igen , och det är galet skönt . Imorgon blir det träning med angela & eve , så det så !


RSS 2.0