inlägget jag lovade skriva

hej igen
sitter här igen , fast den här gången dödstrött och med telefonen i ena örat . Pratade precis med Beck som tror att jag inte skrivit ett ända inlägg på denna/hennes blogg , men som sagt så har jag ju det . ;) Ska bli kul när hon läser dom och kanske då förstår att jag drivit med henne hela tiden . ;D btw , när du läser det här hoppas jag att du vet att jag saknar dig gumman , kom hem snart !

Snart är det dags för yttligare Oc tittande med datan på magen , men först ska jag prata klart med ''Den nyblivne vikingen'' , vilket inte är så lätt . För vi snackar ju jävla mycket och varje gång vi ska lägga på kommer ett nytt samtalsämne upp . Men han är somsagt min bästa vän och kan därför snacka om allt med han .
Imorrn börjar jag tidigt , redan klockan 8 . ;O Men slutar ju 12.10 så det är naaaaaajs . Efter ska jag hälsa på min syster som har varit väldigt sjuk på senaste tiden och har därför inte träffat henne så mycket , vi tänkte äta lunch och kanske se en film hemma hos henne . Sen drar jag väl iväg mot Vallentuna för att träffa '' Vikingen '' och vi ska faktiskt försöka plugga , sen kanske pojkvännen kommer över också . :) 
Men nu är det nog läggdags för mig , jag börjar ju trots allt om 9 timmar . Sov så gott <3

/ toisan


chill söndag

söndag idag,
hur roliga brukar dom vara . Det ända man gör är att sova och bara ta det lugnt . Vilket försig är jätteskönt men söndagar är ändå en dag närmare till måndag och måndag betyder ju skola .. suck .
Nu sitter jag faktiskt vid Markus skrivbord och hans data , det är inte lika lätt att skriva på som min för knapparna är fett tröga men jag ska försöka göra det bästa av situationen . :) Min mamma är på fika här just nu och är därför anledningen till att vi förflyttade oss från Vällingby till Vallentuna . Vi har ätit skiiiiiiit mycket och jag är jättemätt , just nu vågar jag inte gå ner till köket där alla sitter förutom jag och Markus , för då är det väl ännu mera mat eller efterrätt som bjuds på och det orkar jag verkligen inte . Haha , även om det är mumsigt såklart ! Markus tittar på .. eh jag vet inte riktigt för han svarar inte . Han ligger i sängen och halvsover , och tydligen är programmet på Cartoon Network inte så bra för då skulle han nog inte ''sova'' . Iaf så kommer Maxlish vilken sekund som helst och då kanske jag iaf kan få lite sällskap av han .
Ikväll är planerna att bara åka hem och ligga med datan på magen i sängen och kolla på Oc , är på sista skivan på säsong 2 så snart börjar tittandet på säsong 3 , vilket ska bli sjuuuuuuuukt kul . Älskar Oc ! Juste sen pratade jag en snabbis med Beck i fredags och vi sa att vi skulle höras ikväll , så det ska min kväll gå ut på . Lovar att berätta sen vad hon berättade för intressant , :)
Men nu kommer visst max och så ska jag gå och väcka min pojkvän ,  hörs senare <3

/ toisan

sen uppdatering

godmorgon på er är väl lite sent att skriva , så det får bli godkväll istället ;)
iaf , somsagt har jag lovat Beck att uppdatera bloggen så gott det går och jag skulle faktiskt skrivit imorse om inte internet förstörde allting men nu funkar det som vanligt så skriver nu istället .

Vaknade med älskling idag och vi bara tog det lugnt hela dagen och låg och halv sov tills vi bestämde oss för att gå upp till centrum och träffa bl.a Emelie & hennes kusin . Sen ringde Natha och vi träffade henne en snabbis också . Klockan hade redan då blivit middagsdags och vi gick hem då och jag gjorde nudlar och Markus åt nånting ''jagvetintevad'' ! :)
Sedan var jag jättesugen på OC så tvingade Markus att kolla med mig medans vi åt , stackarn , thi . Iaf nu har vi precis kommit hem från bio , vi såg Get Smart och tro mig även om den verkar tråkig när man läser om den eller sen en bild på en töntig kille så var den faktiskt väldigt rolig , mycket skratt och även action typ . Rekommenderad ;) nu är det snart dags för läggdags om vi inte tar och kollar på några flera OC avsnitt , beror väl helt på Markus min . Men han somnar väl säkert ändå , menmen . Godnatt ! :) <3

/ toisan


sena dagar

halåj

sitter i skolan nu faktiskt , vi har såkallad Medieproduktion och det är ganska frusrerande om jag säger så! Vi håller på med Photoshop och jag kan medge att jag aldrig arbetet med det förut så det är lite knepigt . Vi har suttit på samma lektion nu i en och en halv timme och nu är det endast en timme kvar , skönt . Men fick precis reda på att vi får sluta ganska mycket tidigare eftersom vi har vikarie och , haha han heter herrmann i efternamn tydligen så det är hans ''smeknamn''  . Lite kul :)

iallafall , idag gick jag upp och kände att jag var jättetrött men gjorde mig tillslut ordning . Påväg in till stan/Odenplan där jag skulle luncha med Hedvig & Jackie , träffade jag på Callis och var ett tag med han . :) sen åkte han hem för han hade tydligen redan slutat och träffade tjejerna , vi tog en snabb lunch eftersom det blev en stressig morgon för allihopa . Men vi åt ost&skink mackor på DubbelW , grymt gott !
Nej men oj , nu slutar vi visst :) ha en bra eftermiddag !

/ toisan

snart hemkomst & förändring

Tuudilu igen

nya tankar och äntligen tid till lite blogg skrivande . Tänk vad Beck ska tacka mig när hon får se hur mycket jag skriver och kommer skriva . Det här är ju faktiskt väldigt roligt , funderar på att skaffa en egen blogg men just nu är det denna som gäller för mig tills Beck fixat internet i skolan och har styrt upp sin data och faktiskt har tid med att ägna sig åt lite fritid . Just nu kan jag meddela att hon har fullt upp hela tiden , man hinner knappt prata med henne på telefon en stund . Ni undrar säkert vad hon gör kanske ? ;) kan berätta att ( okej det här kommer ni aldrig tro om Beck , ni som känner henne :) ) men faktiskt fått öva sig på att släcka bränder , tälta/campa och det är bara början . Hon ska under gymnasie åren lära sig dyka också , vilket har varit min önskan egentligen och massa andra roliga grejer . Det är en blandning av sam och akutlinje kan man väl kalla det . Låter jättespännande i mina ögon iallafall .  :)

                          så går det till i ånge ;)

själv går jag på Jensen Norra , läser media - journalistik . haha , nu undrar väl alla om jag sett Blondinbella ? Men faktiskt så har jag inte sett henne än och vet inte riktigt om jag är så intresserad av att se henne heller . Tror faktiskt vi har annorlunda schema , för i min skola så går halva skolan enligt ett schema typ och andra hälften en andra . Om nån förstår , vi går halvdagar så det är väldigt skönt med sovmorgon till kvart i 1 varannan vecka om jag säger så . Däremot de andra veckorna börjar vi 8 men det finns en poäng med det också , att vi slutar 12.10 då . Vilket är grymt skönt ! :) Kan ju faktiskt passa på och berätta lite om skolan/klassen när jag ändå är igång .
Första intrycket på klassen var att jag inte skulle passa in här , alla såg så olika ut och alla hade helt olika stilar och personligheter . Men det kanske var positivt , för det är egentligen inge kul om en klass är 100 % lika . Då tröttnar man ju på varann eller om inte dom så skulle jag göra det . Det är verkligen en stor förändring för mig som har gått i världens minsta skola med världens 'vadsägerman' annorlundaste (på både ett bra och dåligt sett) klass . Vi var ungefär 26 stycken skulle jag gissa på , vissa hade gått där hela livet , vissa lite längre och vissa var helt nya . När jag kom in i klassen var det ungefär 6 killar och det var ändå okej , när jag slutade 9an var det 2 killar i min klass och ingen av dem gick där när jag började där utan dom kom senare in i bilden . Alla kände alla och lärarna kände en nästan bättre än vissa kompisar , vi var som en stor familj och vi hjälpte alltid varann med allt möjligt . Vi delade allt och rasterna gick ut på disskutioner eller problem som nån hade och det slutade alltid med att hela klassen satt runt den personen och delade & lyssnade på vad som nu hade hänt . Aja vet inte riktigt hur jag kom in på det här , men i slutet kändes det som vår klass behövde en paus från varandra .. men gud vad jag saknar den! Nu är allt så stort med många trappor i skolan och flera hundra klassrum och våningar man inte vet vart man ska till . Ska avrunda det här på ett snyggt sett nu . :) att det är nu efter nian som man märker vilka som stod en närmast i klassen , vilka man håller kontakten med och vilka som kommer följa en en längre tid under livet . Om nån läser det här och går på Jensen så hör gärna av er , skulle vara kul och se nya ansikten i skolan ;)

/ toisan


sur angela

nu blir jag sur , hade skrivit värsta långa inlägget och berättat verkligen otroligt mycket grejer . så tröck jag på förhandsgranska och sen försvann allt ;O det var typ mitt bästa inlägg ever . aja får se om jag skriver om nånting , vill ju verkligen för det är grymt kul . men då handlar det nog om nånting annat .

/ toisan

inte den rätta

Hej där allihopa .

nu kommer säkert alla märka att det inte är Rebecka som skriver eftersom hon inte gör massa , '' mellanrum , punkt , mellanrum , komma , mellanrum utropstecken . Så om ni undrar så är det Angela här ;) Ni som läst bloggen vet ju att beck har flyttat till Sundsvall för att gå i nån knasig , nej skoja helt otroligt interessant skola . Men tyvärr väldigt långt bort ifrån Stockholm . Vilket suger! Men hon bad mig att uppdatera lite i hennes blogg eftersom hon inte har tillgång till internet just nu . :) haha , men lugn hon får det snart .  Undertiden så är det jag som ska skriva inläggen och ni får göra det roliga att läsa dom .

Själv har jag ingen blogg och kan inte direkt hantera en blogg , så ska försöka att inte råka ändra eller radera nånting på den här bloggen . Kan meddela faktiskt att Beck kommer hem den 4 september , på kvällen :) det är nog inte bara jag som saknar henne massamassa . men hon är väl antagligen hemma tills söndagen sen åker hon tillbaka till Ånge .
För ni som inte har nån aning om vart Ånge ligger så kan jag berätta att det är strax utanför Sundsvall , så tänk typ Sundsvall och lite till . Vet inte exakt hur långt tid det tar att komma dit men längre än Täby antar jag , haha ;) Jag har faktiskt tänkt att lägga in en karta också för ni som inte ens vet vart Sundsvall ligger , men upp i landet iaf . Så ta en titt så hörs vi snart igen ! <3
/ toisan

                                                          kartan för er vilsna :)

dåligt humör

Jag är med essapessa nu (: han sitter och spelar mario och jag sitter vid datan. Mitt humör har varit uppochner i två dagar nu, just nu är jag på superdåligt humör :/ haha,men snart blir det nog bättre , (: har varit och handlat det sista inför imorgon idag, sen när vi kommer upp får vi se om vi behöver köpa gardiner och sånt också (: mamma&pappa har iallafall bokat stuga över natten i ånge så jag inte behöver känna mig alldeles ensam i den nya staden,hihi (: så imorgon bär det av och jag är supernervös, kan vara det mitt humör beror på,haha! så det här blir nog det sista inlägget innan flytten, sen kan det nog ta ett tag innan det står något nytt här (: kanske blir ett kort inlägg imorgon innan bilen åker iväg från stockholm, haha:D frisören har jag varit hos idag också, blev såklart kortare än vad jag ville, men det ser iallafall mycket fräshare ut nu, (:nu ska jag göra essa sällskap! (:

frisören

vaknade tidigt imorse av en borr igen, dem slutar aldrig borra i lägenheten under oss så tidiga mornar blir det för mig, hihi (; angela kunde somna om iallafall, så där ligger hon skönt och sover medan jag försöker roa mig med något på datan, (: idag blir det ett frisörbesök för mig, blir alltid missnöjd efter frisören men känner verkligen hur slitet mitt hår är så jag måste gå dit, sen ska jag bli bättre på att gå dit, (: idag blir det också packning, och såska jag hem till essa för att säga hejdå till familjen där sen följer han antagligen med hem hit, mysmys! (:

huddinge :/

essapessa kommer snart över för att rädda min dag. ska till det där förbanannde huddinge sjukhus igen! För två år sedan sa dem att jag inte någonsin behövde komma tillbaka, sen fick vi en ny skolsyster som va sjuk i huvet! Hin kom på att hon måste skicka mig dit igen, men varför liksom? Dem som är proffisonella på huddigne säger att jag inte behöver komma tillbaka och så säger hon som inte har en aning att jag behöver komma tillbaka, fan. och långt ät det också.
aja, essisch kommer iallafall med mig, han kommer få stå ut med mitt sura humör men det vet han redan (: mamma följer också med, vi ska trösta mig med att köpa en ny väska och strumpbyxor innan huddinge, någonting bra iallafall.
imorgon ska jag och essa in till odenplan (?) och äta lunch, han har hittat något ställe med lunchbuffé med thaimat och suschi, suschi i beuffé liksom, jag som aldrig ens smakar, haha , men imorgon får jag nog smaka rå fisk för första gången, hihi (:

snart går flyttlasset till ånge, haha (: jag börjar verkligen då panik. riktig panik, igår var vi och handlade alla sånna småsaker som behövs, då fattade ag verkligen att snarrt flyttar jag, fast egentligen tror jag ite riktigt jag fattat det än, haha!


mh

en vecka kvar!

mario(:

vaknade upp hos essapessa idag, ko dit igår kväll efter att vi setat hemma hos mig och spelar det där gamla supernintendo mariospelet hela dagen. Vi skulle leta efter en skravsladd när essa hittar en annan sladd som visst går till tvspelet, den sladden som vi letat efter så länge, sen så testar han och det funkar, gissa om jag blev lycklig, hahha (:
idag vart det en träff med steffi och li, vi gick runt i vällingby och tittade på massa saker, hur mycket rea som helst även fast allt typ är utplockat ! (: men jag hittade iallafall tre bikini för 270 kr, egentligen skulle dem kostat 900 kr, bra va? (: ikväll ska jag vara hemma, har bestämt mig för att ligga hemma och titta på bridgetjones dagbok och spela mario hela kvällen , hihi (:

...

vet inte vad jag ska skriva, kände att jag behövde skriva något här för det var ett tag sen sist. men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva..
iförrigår kom essa hem från pappa sin, jag åkte och träffade honom, sen gick jag över till angela där jag sov kvar tills igår. igår gick jag över till essa igen eftersom det var ett tag sen vi sågs, så där sov jag till idag. hans bror fyller år idag så imorse fick han en fin jamåhanleva sång av oss, dem åkte in till stan för att äta lunch och då åkte jag hem.
jag är så trött, har inte sovit riktigt bra på två dagar nu, haha. funderar på att lägga mig och vila ett tag men det känns så tråkigt, egentligen har jag ingenting bättre för mig, men ändå. ikväll blir det kanske så att jag träffar angela och eve, men ikväll ska jag hem och sova i min egen säng! hihi, (:


RSS 2.0