tänk så det kan gå

Ännu en ny dag att ta sig igenom.
Men det klarar vi!

Saknar alla människor hemma.
Alla vänner, familj & pojkvän.
Skulle vara skönt att få åka hem en sväng.

Fast här är det bra. Bättre än bra. Igår hade vi det
trevligt. Idag hoppas vi på ännu trevligare, om
det går.

Nu blir det övning, samling om 50 minuter. Får se
vad vi ska göra & vad som händer. Det blir spännande.

första advent

Sitter här & känner mig ensam. Alla har åkt in till sundsvall men jag orkade verkligen inte följa med. Men det var kanske bra, istället har jag vart hemma och tvättat, möblerat om och städat mitt rum jättefint, ganska skönt att bara tagit det lugnt ett tag också (:
Ikväll blir det paaardie (: fast det blir lungan, för imorgon blir det öppethus klockan 10 och vi som är kvar i helgen ska vara skademarkörer för tvåornas övning , hihi (:
Det är så fult, våra typ 'konkurenter' som är nästan precis samma skola har planerat öppethus samma dag och hyrt in en helikopter för att 'slå' oss, så nu har vår skola också bestämt sig för att visa en heliopter på öppethus, hahaha!
I helgen händer inte mycket mer än vanligt, öppethus imorgon som sagt ochhoppas på julmarknad på söndag, för det är ju faktiskt
första advent!




stephanie16år

GRATTIS TILL STEFFI IDAG! (:

Inte skrivit på ett tag nu igen, men nu kommer lite uppdatering (:
Fredagen vart skoj, riktigt ordentligt med skoj, höhö. Gjorde bort mig totalt men det är sånt man får ta. Dagen i lördags spenderades i birsta city i massa affärer, senså storhanlade vi mat&godis också. Kom hem och tog det bara lungan, umgicks med folk runtom i torpshammar, hihi.
Nu har vi precis ätit lunch efter en tre&en halv timmes akutsjukvård som började klockan sju, nu blir det en lika lång lektion fast med krispsykologi, intressant (:

Snart är det jul också, har satt upp min fina julstjärna och det finns massivs med snö här, det snöade helahela dagen igår, hur mysigt som helst! Hörde ju iof att det snöade i stockholm också, men det är ändå mysigare här! (;
Igår var vi ute och åkte pulka , hihi , jättekul var det. fast otur som vi hade blev vi mulade också , höhö
Nu ska jag göra mig iordning, hadtbra xD

london


LONDON

29 januari - 2 februari

sådetså

Du är mitt allt. Det kan jag lova dig.

Allt känns bara oerhört konstigt just nu. Jag har blandade känslor om allt, allt är nytt, nya intryck varje dag, nya saker att förvånas över varje dag. Jag vet inte vart jag har alla. Det är svårt. Det är mycket just nu, faktiskt.
Men det jag vill få fram är att det är du som står högst upp på min lista,
vad det än verkar som.

Jag älskar dig

tråk.

Bibliotekskunskap. Kul. Nej, inte särskilt. Så det blev ett inlägg här ist. hihi(:
födelsedagen min vart super även fast jag itne var hemma med familj&vänner. Den började med en sång från mh och ett litet paket med finfina örhängen. Sen kom vi ut i hallen där jag fick ännu en sång, väl hemma igen fick jag ytterligare en sång i hallen med present från elin&filip. Tårta blev det på kvällen, marsipantårta , supergott . haha :D
                            

Idag ska jag åka hem , xD
Träffa essa blir det ikväll, imorgon ska jag träffa angela och på lördag blir det att fira min födelsedag :D så helgen blir kul hoppas jag.
Nu börjar naturkunskapen, yippie! höhö.


födelsedag


GRATTIS TILL MIG IDAG! xD


just for that

jag är sämst på att uppdatera!
Idag händer inte mycket, här uppe finns det ingenting att hitta på
igår hade vi kul. fan så kul vi hade
jag fyller år om tre dagar!

klantiga jag!

Ett tag sen jag skrev nu, men här kommer ett inlägg! xD
Idag bär det av mot torpshammar igen, har hört att det kommit snö där uppe så det ska bli kul, hihi :) även om det som vanligt känns lite tråkigt att åka tillbaka ska det bli kul.
I ferdags blev det middag med oliver, evelina, li & essa, vi gjorde hemmalagad pizza som blev jättegott. Duktiga jag klantar till mig på coop och har ner två stora lådor med marabou, stackars eve fick stå där och plocka upp allting eftersom jag sprang iväg och skämdes, haha ! förlååååt ! (:
Igår blev det hemmakväll med essa, vi satt och spelade wii hela kvällen typ, sen började vi titta på hairspray men jag var alldeles för trött för film så den stängde vi av ganska snabbt..
Idag blir det att packa och fixa allt för ikväll, tåget går runt 8, jag har i&försig inte bokat tåg än så vi får hoppas att det finns någon biljett kvar till sen (:

Måste köpa vinterskor! mpste verkligen det men har ingen aning om vad man använder för vinterskor där uppe. Jag vill ju inte ha några stora kängor men allt annat känns som om det kommer bli blött, ett problem det där med skor!
Nu ska jag börja packa lite medan essich fortfarande sover (:
 

RSS 2.0