www.rrebeckaa.devote.se




www.rrebeckaa.devote.se





ny blogg

Nu är det såhär att jag har en ny blogg och tänker därför sluta skriva här.

Snart lägger jag in den här så även ni kan titta in där , :)

'

sgsegsege


kalmar

Nu är det länge sen jag skrev, så här kommer en liten uppdatering :)

Torsdag
Vi börjar klockan 9 nio och har fått reda på att vi ska samlas på udden tillsammans med tvåorna. Vi kommer ut och alla lärare + instruktörer är utklädda påskkärringar. Senare delas vi upp i lag med tvåorna för att gå på tipsrunda och göra massor med tävlingar, bla. hoppa hopprep med brandslang, krypa i rökdykarlabyrinten med förbunda ögon m.m.
Vi slutar och jag tar tåget hem, eftersom min mage inte mådde så bra så fick jag skjuss av snälla Eva till stationen , :) kommer hem, umgås med mor min ett tag sen träffar jag eve och angela ! Vi gick och satte oss vid bällstaån med lite fika, filtar och ljus, mys & riktigt trevligt, :)

Fredag
Jag pappa & Peth åker till farmor och Gunnar i Kalmar. Framme där får vi mat och fika, och mera mat. haha. Pappi och jag åker ut och övningskör lite å sånt. Händer inte särskilt mycket.

Lördag
Påskafton. Vi åker ut till Öland, och vet ni vem som kör? Jo, jag kör till Öland! höhö. Vi hälsar på Farbror, sen går vi på nån marknad och sen blev det smörgåstårta hos Faster. Sen kör jag tillbaka (a) till Kalmar och vi tar det bara lugnt.

Söndag
Hela tjocka släkten kommer till Farmor för att fira påsk och farmors födelsedag. Stor middag med finaste efterrätten , (a) Sen blir det kortspel på kvällen , sen sova.

Måndag
Åkte hem från Kalmar, körde mellan Kalmar och Oskarhamn, hihi:) kom hem och gick ut och åt tillsammans med Essa, ett tag sedan sist, så det var trvligt.

Och nu ska jag sova, fast först några bilder !




Min söta farmor, Peth, jag & Tom




Vårblommor!




Världens bästa pappi



Vårt fina konstverk (a)


-

hej, jag heter rebecka lundstedt och min kompis marie-helen (MH) är bäst i hela världen :DD<3

så nu vet ni det !!!!!



olle waller

JAG KOMMER HEM PÅ TORSDAG ! HAAAH :D överlycklig , :) Vi går bara halvdag så tror jag kommer redan vid halv6 :) Ska ha någon sorts dag med tvåorna, vet inte riktigt hur det kommer gå ,men.
Helgen vart bra! Lördagen vart ganska bra trots många ledsna miner, åkte in till sundsvall på kvällen efter att vi haft en mysig tjejmiddag tillsammans med MH, Emma, Lina, Elin, Kerstin, Petra, Hanna, Anna, Jenny och MALIN (förlåt) ! , vi spelade sanning och konsekvens och annat skoj , :) Till sundsvall kom vi och hade ingenstans att gå, men det ordnade sig , hihi :) sen blev det donken där jag och Hanna hade galet skoj ! xD
ska lägga in nån söt liten bild senare ,! :)

Och vet ni vad som hände idag, FRÅGA OLLE var på vår skola (a) tuuufft va? Han pratade en massa och svarade på frågor som vi ställt, och oj vilken skön snubbe ! Sen på eftermiddagen fick vi gå tillbaka till skolan och lyssna på läkare och lära oss sätta på kondomer, ta klamydiatest, göra en sexquiz och massa skit. Haha, najs skoldag ! ;)


§

bara för att de är fredag och jag är sorlig och sitter inne och gör absolut ingenting.
Två lektioner idag, engelska och geografi, härligt :) sen klockan två gick bussen in till Ånge för att rida. Jag, MH, Lina, Elin & Filip skulle rida. Förra fredagen var vi också inne, och jag har ju knappt ridit alls föurt men det gick bra. Jag satt på hästen och travade till&med. Även om jag mest åkte upp och ner och fick ont i rumpan så fick jag in takten tillslut :) idag gick det sämre, hade förväntat mig att det skulle gå bättre men nejnej. Var lite småsur efteråt, men de gick över :)
Sen kommer vi in på coop i Ånge och möter Torbjörn, våran engelskalärare! Han frågar om vi vill ha skjuts tillbaka till Torpshammar och vi tackar ja. Han börjar köra och efter ett tag kommer han på att han ska visa oss något spännande, något intressant som vi borde se. Haha, och han kör till våran rekotors hus ! Han och hans fru bjuder in oss och där sitter vi och fikar med vår engelskalärare, vår rekorn och hans familj i deras hus. ojojoj.
När vi väl kommer därifrån, tror ni inte han börjar köra oss till vår naturkunskapslärare, Frank. Han bjuder också in oss och där träffar vi hans fru och sitter där och pratar med han och hans barn.
Ett äventyr, haha! Kändes lite fel att komma in där, men jaja :)

Imorgon blir det tjejmiddag här på internatet , trevlans:) Blir mat från björnbiten och sen får vi se vad som händer senare på kvällen.

Nu ska jag ta och sussa , gonatt :)

RSS 2.0