:)

igår blev det en supermysig kväll! en kväll tillsammans med eve, max och angela. vi gjorde pastasallad och satte och vid vattnet och åt, hur mysigt som helst, och riktigt kul hade vi, tacktack (:
idag träffade jag matilda efter flera månader, kom på att det var i januari vi sågs senast, haha, över ett halvår sen liksom,men idag blev det äntligen av iallafall! vi fikade på söder, hihi.
essapessa är hos pappa så honom får jag inte träffa på en hel vecka. jag som skulle ha åkt iväg en massa, skulle åkt till norrland, till dalarna och till örnsköldsvik, men nejnej, nu är jag här hemma och tråkar haha! fast det känns ganska bra, om bara lite mer är två veckor bor jag i Ånge, så tiden här hemma är ganska värdefull just nu, (:
nu ska jag fortsätta städa mitt rum, det var hel kaos och har varit hur länge som helst, men igår fick jag en massa kläder som jag beställt så då kände jag att jag ville lägga in de i garderoben och de var ju inge kul om inte garderoben var städad och fin, men nu är den det (: nu är det bara resten kvar


27 juli

hihi, jag mår bajs! jag hatar mens. mens borde inte få finnas, om den inte fanns skulle denna dag ha blivit underbar. jag skulle ha tillbringat dagen med max och angela, men pågrund av mitt usla humör som kommer dagen innan mens varje gång så hade jag ingen lust, haah.
essa är sjuk också, min älsking har haft feber i fem hela dagar nu. det är inte normalt. han förstör, vi kunde ha haft helt suveräna dagar i solen tillsammans, men icke, han har feber. dem två första dagarna var jag hemma hos honom och tog hand om honom, jag kokade te och gjorde allting man ska göra för sin pojke när han är sjuk, en riktigt bra flickvän var jag då. en alldeles underbar flickvän, haha! men sen så vart det för varmt för att bara sitta inne, då blev det stranden!
jag säger att man inte ska klaga, men ibland måste man haah! jag är på vääärldens klaghumör
igår vart det barndomsminnen, vi pratade om gamla gamla minnen från dagis och allt fram tills nu, det tillsammans med angela, evelina, simon, isak och stackars max som inte fattade nånting, haha

nu är det 100 % säkert. jag flyttar till lilla Ånge den 16 augusti. papperna är ifyllda och skickade, allt är klart. helt otroligt att jag ska flytta alldeles ensam. kommer sakna stockholm och alla här nere. stackars stackars mej, men det ska nog gå bra, hihi

hemma igen

nu är jag här hemma i Stockholm igen efter att ha varit två dagar på Lis landställe ute i skärgården, jättemysigt! Vi hade det trevligt där, sådär trevligt som bara vi kan ha det, haha (: Så igår kom jag hem med båten där Essa och Tessa kom och mötte upp mig, vi åt glass och sedan på mcdinalds. Idag blir det kanaanbadet med dem, det är ju så varmt så ska bli riktigt skönt att få bada här i Scerige för en andra gång den här sommaren, helt sjukt vilket dåligt väder det varit, emn nu kanske det fina vädret är på väg, haha (:

tor-fre

essakväll ikväll (: ska ta bussen till vällingby om typ 20 minuter så sitter och slänger i mig några mackor för att inte komma dit alldeles hingrig. Igår sov Li här, vi var inne i stan och tittade på hennes blivande skola, ett grått tråkigt, stort stenhus, haha (; sen åkte vi till solna och köpte skor åt mig, och efter ett tag träffade vi också Jenny (: Li stannade här för natten så imorse vaknade jag tillsammans med henne! Vi tog bussen till vällinby där jag mötte angela, vi handlade åt henne och lagade världens godaste pannkakor, haha :D och nu sitter jag här och väntar på att få åka till essa :D

Liii (:

Om 10 minuter går min buss in till stan där jag ska möta Li som kommer med tåget ifrån Sundsvall ! (: Länge sen vi sågs nu men idag så blir det stan tillsamamns med henne, (: ska bli roligt, men nu måste jag gå till bussen, haha :D

thelittlemiss.blogg.se

Hon gjorde mig så glad. Såså glad (: Jag gick in på hennes blogg efter att ha sett att hon ordnade en tävling, jag tänkte att visst, jag är med och tävlar, även om jag inte kommer vinna så kan man ju alltid försöka, och det gjorde jag. Och jag vann, jag som aldrig brukar vinna, haha (: Jag vann, och tackvare det besökte hon min blogg. Hon läste mitt inlägg om varje dag är speciell, som jag tycker alla borde läsa (: Hon läste det och berördes av vad jag hade skrivit och skrev därför om mig och mitt inlägg på hennes blogg, jag läste det och blev så glad, riktigt riktigt glad blev jag. Jag är ju som jag är och blir helt till mig när någon säger någonting bra om mig, och det blev jag även denna gång. Så därför skriver jag detta inägg som ett tack till henne ! Tack!
Här är hennes blogg

Stockholm

Idag har varit en spännande dag, haha! Har sett nya ställen i Stockholm. Saltsjöbaden, har aldrig hört talats om det förut, men idag var jag där. Tillsammans med mamma, mansour och två av hans söner åt vi pizza i saltsjöbaden, på solsidan. Youssri och Anis, hans söner bor där tillsammans med sin mamma. Riktigt mysigt ställe, helt underbart. Jag bestämde idag att dit ska jag flytta! Jättemysigt, helt lugnt ställe med massa gångvägar. Jag och youssri blev så rastlösa när vi ätit så vi tog en promenad i solsidan, haha vet itne hur man säger, i solsidan, på solsidan? haha, skitsamma (; Det var iallafall hur fint som helst och där gick vi och tittade på alla fina hus. Efter några timmar i saltsjöbaden lämnade vi youssri och anis och åkte in till stan och tog en fika. Jättemysigt cafe med brygga ut i vattnet där vi satt, en mysig dag i Stockholm har det varit idag. Nu ska jag sova, är hur trött som helst, gonatt! (:


varje dag är speciell

Jag klagar, jag klagar och klagar hela tiden. Nästan alla klagar, det är jag säker på. Endel klagar på saker som är värda att klaga på men de allra flesta klagar bara för att klaga. De människor som har det svårt, de människor som borde klaga, det är dem som tar dagen som den kommer, det är dem som njuter av att få leva varje dag. Hur svårt dem än har det så tänker dem på det positiva, de negativa sakerna finns där hela tiden, dygnet runt, men det är dem som har lärt sig att ta till vara på livets ljusa stunder, att vara tacksam varje dag för att få ha en dag till att leva, en dag till att få umgås med dem man tycker om. Det finns människor på andra sidan jordklotet som lever ett liv så långt bort från våra liv. Dem lever utan det vi tycker är självklart såsom tv, data, skola och sjukvård. Vi tycker det är självklart men det finns inte i deras liv. Vi tycker det är självklart att få tycka vad vi vill medans dem kan bli mördade för de åsikter dem har.  Vi ska, eller jag ska säga, jag ska ta tillvara på den tid jag lever, jag ska njuta av att ha ett sånt underbart liv som jag faktiskt har. Visst kan manha de dagar man inte mår bra alls, de dagar då manklagar en massa, visst måste man få klaga, men att skänka de som har det svårare än en själv en tanke tycker jag man kan göra. Det räcker, att veta hur dem som lever i länder som inte ger sina medborgare några rättigheter alls, att ge dem en tanke och veta att det finns dem som har det svårare än en själv, det räcker.

Jag har ofta tänkt på det här men först igår blev jag riktigt upprörd. Jag såg filmen The Last King Of Scotland som är baserad på en verklig händelse och jag blev så rörd. Jag kunde inte titta klart på filmen för jag grät, jag bara grät och grät. Jag kände att jag klagar över att jag är tjock, att jag inte ser ut som jag vill göra och sådana saker, medans andra människor måste gå och vara rädda hela dagarna över att dem kan bli skjutna vilken sekund som helst.
Jga tycker det är förjävligt att människor ska få leva under sådana förhållanden! Det är sjukt!
Om det fanns något jag skulle kunna göra åt saken skulle jag göra det, jag skulle bara vilja veta hur, hur ska jag hjälpa dem som lever så?

Det jag ska börja göra är att alltid tänka en gång extra, tänka på att jag faktiskt har det bra. Ta till vara på varje dag och berätta för alla mina vänner hur mycket jag tycker om dem, hur glad jag är att dem finns där för mig. Jag ska ägna mer tid åt min familj och berätta hur glad jag är för att dem alltid ställt upp för mig. De människor som berörs av hur andra människor lever, de ska jag berätta för att det är det som räknas! 

Jag menar inte att vi som har det bra ska gå och vara ledsna över hur annat folk har det, jag menar bara att vi ska ta tillvara och uppskatta den tid vi har, vi ska vara lyckliga över hur bra vi faktiskt har det. Ägna en tanke då och då åt de som inte har det bra, det tycker jag vi kan göra!

VARJE DAG ÄR SPECIELL


angela

Jag ska träffa henne idag, angela :D över en månad sedan sist, hon har varit i Turkiet och jag i greklan och nu ska vi träffas ! Har ju saknat henne så , och nu ska vi träffas och antagligen äta spångamacka (:


-

Jag är vaken alldeles ensam, essapessa ligger fortfarande i sängen och snarkar! (;Vaknade av grannarna som borrade en massa, tycker det var lite dumt av dem att blrja borra halvnio på morgonen, men aja, men ska ju upp iallafall (: Igår kom Essa hit, vi tittade på film, Chuck and Larry och åt varma mackor. Ganska rolig film faktiskt (: Idag blir det antagligen ingenting särskilt gjort, skulle följt med Angela och tagit spruta men busstrejken gjorde det riktigt krångligt för mig att ta mig till brommaplan så så blev det inte. Hatar busstrejken, förstår itne varför det ska vara bra. Dem kommer ju strejka tills dem får det dem vill ha, då är det ju liksom lika bra att ge dem vad dem vill ha på en gång. Man kommer ju ingenstans utan bussarna, ååååh vad sur jag blir!

tävling

Hittade en tävling på shopaholicmamman.blogg.se med en massa fina halsband som priser ! Gå in och kolla ;D

jag flyttar

Tänk för att nu är det bestämt, jag flyttar, det med blandade känslor. Det positiva med det hela är att jag får klara mig själv, bestämma över mina pengar, bestämma vad jag ska äta. Slippa ha någon som tjatar på en, det finns en massa jäkla positivt, så mycket mer än negativa saker. Men dem vägenr ändå lika tungt. Jag ska lämna familj, vänner och pojkvän. Jag ska klara mig utan dem som får mig att orka fortsätta vidare, dem kommer vara 50 långa mil bort från mig. Jag ska starta ett nytt liv med nya vänner och nya vanor. Jag ska flytta ändå, jag vill, jag har bestämt att familj, vänner och pojkvännen min ska jag ägna hela mina helger åt, jag ska åka hem varje varje vajre helg för att visa hur mycket dem betyder. Jag vill flytta, det är vad jag vill, och så ska det bli.

Flytten är nu ett frimärke bort, haha. När frimärket är köpt är det bara lägga kuvertet i brevlådan och vätna en månad, sen är det flytt som gäller för mig.

regn

Det spöregnar! Egentligen tycker jag om regn, jag tycker det är mysigt att sitta inne och titta på när det regnar, men att behöva vara ute när det regnar hatar jag. Man blir blöt, helt dyngsur, nu ska jag sitta inne resten av dagen, inte gör nånting ska jag göra, haha. Tänk när man var liten, då var det bästa man visste regn, det bästa jag visste iallafall. Då var det ända man ville göra att gå ut och springa i regnet och bli blöt men det var också det maninte fick göra, för då skulle man bli sjuk. Haha, nu är det bästa att krypa under täcket och titta på en bra film medans det regnar det bästa som finns! Det ska jag nog göra nu, jag ska hyra en riktigt bra film på tvn och krypa under täcket, haah !

glass

Igår blev det glass i stan med Essa, muuums ! (: först åt vi och sen blev det en promenad till kungsträdgården för att köpa glass, sen gick vi och satte oss vid vattnet och åt, supermysigt! (: åt supergod glass, den var verkligen god, aftereight-smak på kulglass, riktigt konstigt men otroligt gott, essas glass var inte alls lika god, haha
 
                               


                                                  

Sen gjorde jag jättesöta blommor, fina va? (a)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag blev det smörgåstårta hos Morbror Ingemar i Åkersberga. Hela 42 fyllde han (:
Mysigt är det därute , helt ute på landet och jättenära vattnet
 


         


långtråkigt

sitter och väntar på essa som är så seg ! har ingenting att göra men snart så kommer han nog (: vet inte vad vi ska göra, men någonting ska vi göra, orkar inte bara sitta här hemma och tråka !
här kommer en liten bild på älsklingen min ! (:
essapessa!

min lilla blogg

Alla har blogg föutom jag, men nu även jag! (:

Sov hos Essapessa inatt, han mor och syster är i finland så det var bara jag han och hans bror hemma, gjorde fruktsallad som jag satt och åt medans dem grillade stora feta hamburgare (; eftersom min förkylning och halsont kommit tillbaka kändes det enklare att få ner fruktsallad (: Vaknade då hemma hos Essa med fruktansvärd halsont, helt galet jag lovar, och det räckte inte med halsont utan huvudvärk också. Låg i soffan hela förmiddagen tills jag skulle träffa Li, vi var i Vällingby och abra gick runt, hittade mina efterlängtade byxor som jag letat efter så länge ! (: Åkte hem rätt tidigt mend et tog tid eftersom den förbannade busstrejken är igång!  

Fick mitt gymnasiebesked idag också. Mamma min ringde imorse och berättade att jag kommit in. Så nu är det bara att bestämma sig, antingen flyttar jag till Sundsvall eller också blir det här hemma på Rudbeck i Sollentuna, antagligen flyttar jag! läääskigt ! (;


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0