london

bara för att jag åker imorgon .
kommer hem på måndag ! :)
ha det så bra allesammans !


happy face

Jag är tiilbaka , DE NI ! :)
Fast bara en kortis , för på torsdag åker jag till LONDON , så det så :D
Dem här två veckorna har gått fort, för det känns som om jag nyss skrev det förra inlägget. Det har hänt för mkt ! Men endast på goda vägar !
Känner att jag låter glad igen . Jag känner mej GLAAAAD :D
Li var här i helgen , trevlaaans :) hon tyckte om stället i think !
Nu sitter jag i datarummet på internatet , emmsi & jenny e här mee . Allesammans förutom jag åkte iväg till fränsta för att bada och ensam blev jag lämnad här, haha . nejdå ! emmapemma kom som sällskap hem lite tidigare :) jag var tvungen att packa, för att vet ni , 08.30 går bussen till stockholm från torpshammar imorgon bitti . SLÅ DET NI :) Blir hemma hela hela nästa vecka också , det ska bli så skööönt :)
Nej, nu ska jag sluta skriva om ointressanta saker och göra något vettigt.

fan ta allt

"LIVET ÄR EN KOMEDI FÖR DEN SOM TÄNKER
LIVET ÄR EN TRAGEDI FÖR DEN SOM KÄNNER"


Nu är det som det är. Jag vet inte vad jag känner eller vill.
Nu tänker jag inte skriva här på ett tag. Det orkar jag inte.
Det har hänt så mycket. Saker som jag inte ska skriva här.
Utan dem sakerna kommer ingenting hänga ihop här.
Så nu säger jag hejdå för ett tag.

jäss

Nu var jullovet slut & vi åker tillbaka till torpshammar igen . Det gick fort men det ska faktiskt, kan ni tänka er, bli ganska kul att komma tillbaka.
Dem här dagarna hos mari-helen har vi åkt skidor , tagit det lugnt och kört skoter :D det var skitkul juu(; jag fick köra också, fast det var inte alls lika kul, roligare när mh körde helt galet och jag satt bakom. Vi körde upp till nån skoterstuga med massa folk och drack varm choklad & grillade korv , hihi :) hur mysigt som helst :)
Nej, nu ska jag göra mig klar inför resan, hihi :) skönare att åka härifrån än hemifrån, tar typ bara två timmar :D


Skidtur

Hejjjj! :)
Marie-Helen här. Rebecka färgar just mitt hår, & hon är duktig! ;>
Hon kom igår efter en 8 timmars lång busstripp till NORRLAND! När vi anlänt till Ramsele gick vi över till Emma & Malin och pratade och myste med dom lite. :) Idag ska vi ut på en skidtur, tro om de blir många skratt? Haha de tro ja ;) Fast jag ska inte dra med henne ut på en 5 km tur, utan vi tar nog bara 2,5 ;)

Haha jajaj, nu får de va nog, Rebecka kmr nog skriva ett eget inlägg senare!

PUSS från hennes norrländska kompis Marie-Helen ;)

1 januari 2009

Så, nu var nyåret över för den här gången.
Det blev ändrade planer igen. Kvällen spenderades med Essa, sen träffade jag Evelina, Oliver & Anna som jag tittade på fyrverkerier tillsammans med och som jag sedan följdes åt med till mariehäll igen :) Så det vart trevligt trotsallt. Vi tittade raketer i tornparken. Dit jag sagt att jag aldrig mer ska vara en nyårsafton. Det skjuts överallt åt alla håll, det smäller högt hela tiden och man står hela tiden och oroar sig för om någon ska bli träffad. Men det gick faktiskt bra, jag var där och det var ju rätt fint iallafall :)
Hörde om nån 15åring som blivit träffad av en raket i ögat. Det är ju hemskt. Stackars kille kommer ju inte se någonting mera, bara för han varit klantig.. Man vet ju inte riktigt vad som hänt, men säkert var han aspackad och skulle tända på den där och sen gick det fel.
Nyårafton är inte till för att supe sig full på. Man ska fira det nya året och hur bra början får det nya året om man är stupfull. Nej, att supa finns det andra helger för, nyårsafton ska vara en nykter kväll tycker jag. :)

Om 6 dagar åker jag till SOLLEFTEÅ ;D det ska bli galet kul. Vi ska göra massvis med saker, vi ska köra skoter, JAG ska få köra skoter ;D vi ska åka både längd & nerförskidor , vi ska busa omkring i snön & allt sånt kul som inte går att göra i stockholm.
Sen efter fyra dagar bär det av till torps igen. Lovet har gått galet fort. Men det ska faktiskt bli lite kul att komma tillbaka 'hem'. Där är det alltid fyllt av folk och det finns alltid något att hitta på, man känner sig alldeles ensam när man är här 'hemma' i stockholm. Även om det kan vara ganska skönt att få vara ifred ett tag :) 



RSS 2.0