fiiiik

Simhallen idag med älskling. Hade planerat motionssim, men inte så mycket av det, mest leeeeek ! :D
Har varit med älskling i två dygn nu, men ikväll gick han.. känns alldeles tomt här nu, mamma jobbar också så nu sitter jag här helt aloooone !
Imorgon ska jag träffa steffi & jossan, helt oväntat, men så blir det. fick reda på det nu för en stund sen, men det blir skoj (: fika i brommaplan klockan elva redan, hihi. Efter det så ska jag ta det lugnt. Behöver verkligen det, har inte tagit det lugnt och vart för mig själv på hela långahöstlovet, haha.
Snart bär det av till torps igen, höhö. vet inte om det ska bli kul eller inte, kul att träffa allt folk igen men det känns svårt att åka tillbaka när man har varit här hemma ett tag, men det blir nog bra ! (:
Måste ta och plugga imorgon, härliga frank har bestämt sig för att göra vårat lov till ett plugglov. Släktforskningsuppgift och indtuderingsfrågor i geografi gav han oss precis innan lovet och det har han bestämt att det ska vara klart till lektionen efter lovet, kan man göra så? höhöhöhö, han e duuuuum
 
Ny moooobil ska jag köpa meee , :D Fick tillbaka min och den fungerade fortfarande inte, har lämnat in den tre gånger nu för samma fel och dem har inte lagat den nån gång, så nu fick vi pengarna tillbaka, så nu är det bara bestämma sig för vilken man ska ha, hihi. funderar starkt på denna fast i rosa
 





Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag , (: bakom stänga dörrar heter boken, den är sann och hur bra som helst, den kan jag rekomendera starkt , haha
goooonaatt  ♥


min helg:)

Nu när jag inte har något bättre för mig kan jag passa på att berätta om min helg (:

Den började i fredags med att vi fick sluta tidigare, vilket var väldigt tur för annars skulle vi inte hinna med tåget som planerat. Tacos till lunch i skolan, muuuums, haha (: Sen bar det av, jag, marihelen och amanda gick mot tåget som vi skulle åka med till sundvall. När tåget kom som vi skulle åka medfrån Sundsvall var det riktigt fullt men som tur var hittade vi två platser. Vi skulle byta i Gävle och på det tåget var det ännu mer folk, så det blev att stå hela vägen från gävle, itne så kul.
Vi kom hem hit i fredags vi 8, vi åt middag och gick och la oss titta på film. Igår blev det en heldag inne i stan med massa shoppande, och på kvällen blev det spångamacka & bio tillsammans med Li (: Låt den rätt komme in såg vi, och det var den vidrigaste filmen jagsett, jag tittade knappt, li fick sitta och berätta vad som hände.
Idag ska vi träffa angela&eve och sen också essapessa (: Det blir en tidig kväll eftersom jag ska in till centralen och lämna marihelen tidigt imorgon bitti . Här komme några bilder från helgen , hihi (:

                                 
mh på tågstationen i                       jag på stationen                            sundsvall
torpshammar


                                              
stockholm                                          stockholm                                         tha sloooott    



mhs fina höstbild, haha                            

^^

HÖSTLOV!


-

piss igen. varför tänker jag inte

-.-

'b a r a f ö r a t t j a g ä r s å b r a'

artonde oktober

Snart är det vinter. Gaaaalet. Man tycker det precis har blivit höst men här uppe i torpshammar har faktiskt den första snön redan kommit. Det är härligt. Jag älskar vinter, och riktigt kul kommer det att bli här uppe. Jag ska bli proffs på skidor. Jag ska kasta massa snöbollar, jag ska åka pulka, jag ska ligga på natten i snön och titta upp på alla stjärnor. Jag ska göra allt som går att göra i snön, fy vad härligt det kommer att bli! haaah, alla stockholmare utan snö! :D


snart är den här 
snart snart


Igår blev det en helkväll med tjejerna i Sundsvall. Först ick vi runt i massa affärer och shoppade. Jag hittade en supersöt tröja på MQ som var på halva priset, hittade också en tröja från HM. Var även tvungen att köpa ny hårspray eftersom min förra läckte ut i min väska. Jag skulle ha gympa och öppnar väskan och det stinker hårspray, mina mjuksisar var helt hårda av sprayen, haha, det ska va jag för att lyckas. Efter shoppongrundan blev det kinamat, hur gott som helst, och efter det blev det bio, rallybrudar, jag och emma tjockade i oss massvis med godis och popcorn, men det tyckte vi att vi var värda.

Idag händer ingenting särskilt, skulle förljt med på hockeymatch men inte så. Blir en dag här hemma i torpshammar, måste upp på affären för att handla frukost. Höjdpunkten på dagen, gå upp till affären, haha. Skulle gärna vart hemma i helgen, menmen.



Ska jag berätta vem jag saknar alldeles för mycket just nu. Essapessa! Att få vakna upp där brevid honom och bara göra ingenting saknar jag. Helgerna här är så sega, man börjar tänka på hem och Essa. Jag verkligen saknar honom, man känner hur mycket man tycker om honom nu, för det göööööör jag , <333
Men snart är det höstlov och då får jag träffa honom i en hel vecka, som tur är har vi lov samtidigt.
I början av lovet kommer marie-helen ner till mig, ska bli skojsigt. Men sen är det essatime (:


essaälskling i sin fina kostym &
jag på sommarfesten i somras.

rörd

tänkte skriva något skoj här nu, men det gick ju inte. blev alldeles för glad när jag såg det fina inlägget som ni skrivit!
Jag saknar er också, otroligt mycket! Känns tomt här uppe utan er. Men som ni säger så ses vi ju på helgerna. Då finns det alltid någonting att se fram emot, att ha någonting att längta till gör allt galet mycket lättare, det lovar jag. Ni betyder mest, ni gör min dag även fast ni inte är där, att ni bara finns där är bäst!

vänskap

med ord från oss båda kan jag säga att jag vi saknar dig enormt!
det känns tomt att inte ha dig här hela tiden, att inte höras lika ofta och speciellt att vi bara inte kan komma över till varann och snacka skit och problem.
saknar nån att äta spångamacka med & subway.
saknar att skriva ditt hemtelefon nummer som jag alltid har älskat.
nu är det ingen mening att ringa den eftersom du ändå inte är hemma.
även fast vi inte sågs så mycket förut när du var hemma pga pojkvän och skola så har det alltid funnits en känsla av att du iaf är i närheten av oss och stödet du alltid gett oss har varit guld värt.
helt enkelt så är ingenting somvanligt utan dig här hemma. men vi klarar oss, vi överlever vi ses ju på vissa helger och hörs nångång ibland. och bara det är guld värt , den lilla tiden.
vi älskar dig rebecka, en sann vän



toisan beck & eve
föralltid

.

fanfanfan.

oooh

Tillbaka hemma.
Idag blir det att bara ta det lugnt, måste försöka plugga lite grann, måste verkligen! I eftermiddag kommer essa över, vad vi gör får vi se. Ska bli kul att träffa honom igen, har ju blivit några gånger nu på slutet men vi får ju passa på medans jag är hemma, nästa gång jag kommer blir ju inte förens höstlovet så.
Veckan i gustavsverg var helt okej. Massa studiebesök, var på arlanda och fick va skademarkör, kulkul (: men mycket sömn blev det inte så nu har jag försökt sova ut imorse, jättebra gick det ju inte, menmen.

måndag

Tacos igår med eve & angela som planerat , men essa kom också (: vi hade det trevligt och satt och pratade gamla minnen som vanligt är vi träffas , vi lagade tacos och tog det bara lugnt. jättemysigt!
Angela har lovat och komma upp till mej och hälsa på i november, vore jättekul men man vet ju aldrig med henne, haha. Då ska vi iallafall färga hennes hår svart, tuuuufft :D
Idag är det Gustavsberg som gäller. Ska vara där till tre och då blir det dykning. Ska bli jättespännande att testa på (: Hem hit kommer jag igen på torsdag kväll så innan det lär ni inte höra av mej, haha (:
Nu ska jag gå och ta mig lite frukost och umgås med mamma min innan hon åker, (:


söndag

Gårdagen avklarad. Körkursen gick utmärkt och pappa varsnäll och lät mig börja redan igår, och vi ska ut idag med , xD Det gick faktiskt bra att köra, eller inte i början. Jag fattade ju inte ens hur man startade bilen, fick motorstop säkert 20 gånger,haha(: men sen fick jag lära mig parkera och backa ut från parkeringen och det gick bra förutom endel motorstop där också. Det var skoj iallafall , :D
Ikväll blir det middag med angela , mysmys ! jättelänge sen vi sågs så nu ska vi bara laga mat och umgås , (: Får se vart vi hamnar och gör det och hoppas det blir något riktigt gott. Eve kanske kommer en stund också , det får vi se (:

fjärde oktober

Godmorgon! (:
Ännu en dag har börjat och det är galet skönt att vakna upp hemma, få gå upp i pyamas, slippa diska så fort man ätit något, få lagad mat och bara känna sig hemma, kunna åka överallt utan att känna sig udda. haha! (:
Idag blir det en dag med pappa min, övningskörningskurs nu klockan 10, sen blir det ett besök i åkersberga hos farbror och kusiner. Lite försenat 20-års kalas så någonting skoj måste vi ju komma på att köpa, vad köper man? svårt det där.
ooh, härligt att fylla 20, vill också! men det ärinte långt kvar, 4 år bara , (:
Igår blev det Patrik 1,5 på bion. Den var väldigt rolig måste jag säga, även om den var lite trög. Jag började gråta och stackars mig tappade linsen.. Men som tur va var det i slutet av filmen men det var jobbigt ändå.
Nu ska jag ta och gå och göra mig iorning, måste vecka essa också, (:

hometown again

Essapessa gick precis så nu sitter jag är hemma i min ensamhet, höhö (: Funderar på att ta en sväng till solna centrum och handla massvis med inödiga saker, det var ju ett ag sen. Sen ikväll kommer essa över igen, då blir det middag här hos mig och sen bio, får se vad det blir.
Nu finns det inte mycket mer att skriva. Jag skriver mer sen , hihi , (:

RSS 2.0