GOTT NYTT ÅR

Tänkte att nu måste jag ju ta och skriva i bloggen, det blir antagligen det sista inlägget för 2008.
Tänk, ett helt år har gott igen. 2008 är slut. Det är ju hemskt. Att tiden går så fort. När det nya året börjar tänker man, ett nytt år, det här året ska bli det bästa, men man hinner ju ingenting. Tiden går för fort!
Jag kan ju säga en sak, jag HATAR nyårsafton. Okej, inte överdrivet, men jag ogillar nyårsafton starkt. Jag är riktigt rädd för fyrverkerier, dem hatar jag. Dem är farliga, alldeles för farliga. Dem borde förbjudas. Eller inte förbjudas, för ganska fina är dem ju faktiskt, men man borde behöva tillstånd för att få skjuta dem, sen borde det finnas alkoholmätare eller nått på dem.
Nyåret blir oväntat nog firat med, gissa vem? Essa :) Inte riktigt som planerat, menmen. Vi får se vad vi hittar på för någonting.
Måste ju skriva några rader om 2008 också. 2008 var ett galet år, det har hänt alldeles för mycket. Både på gott & ont. Jag har flyttat hemifrån. Både det bästa & det sämsta som jag gjort i hela mitt liv. Jag har lärt känna nya människor, dem flesta hur underbara som helst, men även de som inte har varit lika underbara. Jag har gjort mycket det här året ändå, när jag tänker efter. Jag är nöjd med mitt 2008, det är jag, det måste jag faktiskt erkänna. 
Jag hoppas ni också är nöjda med året som har gott, och blir ännu mer nöjda med det nya året, 2009 :)  ♥ ♥


lilla julafton 2

Söndag idag då, bara tre dagar kvar tills nyårsafton och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ta & hitta på då. det känns ju ganska sorgligt. skulle ju egentligen åkt till mh, men inte så pågrund av olika saker. dit kommer jag istället några dagar innan skolan börjar, så åker vi tillsammans därifrån till torps.
Idag blir det lilla julafton igen, men den här gången tillsammans med evelina & Li :) det blir naaaaajs ! (;
Nu blir det lite frukost, ha det bra :D

Chrismas Day

Äntligen är dagen här, julafton :D
Känns ju iochförsig inte riktigt som julafton, menmen. Det kom ju snö iallafall, kan ni tänka er att det kom snö. Ojojoj, vi var inne & handlade så kommer vi ut och det var alldeles vitt på marken, tror ni vi blev glada. Så lite mer julkänsla fick man ju iallafall.
Jag tänker tillbaka på när man var liten. Man gick upp tidigt för att få presenten på morgonen, man gick och väntade hela dagen på att något skulle hända, på att jultomten skulle komma. Man var helt till sig när det var julafton. Jag önskar det vore så nu också, nu känns det ju nästan som en vanlig dag, men men . Nu ska vi njuta av julafton, för det är ju ändå det :)
Julen firar vi med Moster och Kusin,Mamma, Mansour & hans söta son :) Så det blir nog bra
Nu börjar snart Kalle Anka som är en tradition på julafton, eller, det ska va en tradition men alla har så fullt upp med något här så jag får väll sitta där själv och titta, om inte Andreas är gullig och tittar med mig så jag slipper känna mig ensam . haha :)

GOD JUL PÅ ER ALLA :)

JUUUUUL

Borta bra men hemma bäst.
Det stämmer verkligen och jag är nog den lyckligaste ju, jag är hemma & ska få vara hemma i 3 veckor till. Vilken dröm :)
Dagarna hemma hittills har jag varit med pappa min, som jag åt middag tillsammans med. Jag har varit med Essa. Sen så har jag varit med Li, vi träffade Adrian, Tobbe & Kristoffer, hihi:)
På måndag blir det julbak, ojojoj vad jag ska baka. Sista julpynten ska fram då också. JAG ÄLSKAR JUL , det måste ju nästan vara det bästa som finns. Den där känslan på julafton måste ju nästan slå allt!
Sen kommer nyår, & vet ni vad som händer då? Jag ska lååååångt upp i ingenstans , till mari-helen i Sollefteå , :D

jaaa

sitter här på internatets datorer & väntar på att klockan ska bli halv3, då ska jag till tåget och åka heeeeem ! :D
idag var en helt meningslös dag i skolan. hade lika väl kunnat stanna hemma, började med matte då vi fick några julkluringar, jag lyckades faktiskt lösa en (a) sen var det en oseriös idrottslektion. spanskan var jag tvungen att skita i för att hinna tillbaka och packa det sista, så jag kunde ha tagit en skööön sovmorgon istället ..:P
Ikväll ska jag träffa pappa min , han kommer och hämtar mig på centralen och så ska vi äta middag tillsammans (:

.

gå inte och tro saker du inte vet. du har ingen aning om någonting.

jihooo

Helgen vart lyckad, vi hade det bra :) iochförsig händedet inget alls varken lördagen eller söndagen. fredagen vart lite mer händelserik :)
Idag har det inte hänt något som är värt att skriva här.. Har vart i skolan & tittat på luciatåg, :)
Nu så ska jag & mh laga mackor :D vi orkar inte göra någon middag så mackor får det bli. Sen ska jag städa mitt rum, det ser jättehemskt ut (;
På onsdag kommer jag hem , hihi :D Då blir det ett långt jullov och det ska bli så skönt, jag behöver det verkligen :)
och ska somsagt försöka bli bättre på att lägga in bilder, men jag har fortfarande inte fattat hur man gör,hihi


här kommer iallafall en söt
liten bild på mej & mh ♥


Och här kommer en superfin låt, lyssna!
http://se.youtube.com/watch?v=oUR86bnKLaI

heeelg

Så var helgen här, naaaaajs :)
Fick sluta klockan tolv idag istället för två, sådtså
Igår var vi på någon sorts konsert, dem dansade &sjöng, jättekul var dt :)
Idag är det fredag, höhöhö . Ikväll blir det skoj, får se vart vi hamnar & vad som händer, det ska nog bli bra :)

haaaah

Jag ska börja lägga in mer bilder, bara jag förstår hur man får bilderna från mobilen till datorn :)
Jag blev muuulad ... av jacob & filip. usch vad dumma dem var, dem hoppa på oss och tryckte oss i snön , när vi väl kommit in efter att legat i snön massa gånger bär dem ut mig i bara strumpor och ner i snön igen. dumma.

JAG FICK ALLA RÄTT PÅ AKUTSJUKVÅRDSPROVET, höhöhö , stolt eller vad, men visst är jag bra :D

Idag är dt lilla julafton, vi ska ha myskväll och byta presenter , dt ska bli skojigt :)

Och jag har bestämt mig, nu vet jag , haaaaah , sådtså ... jag känner mig glad, gladast :)

''

en paus var det
jag klarade inte ens 24timmar . då är det illa, men bra (: ♥

:)


Jag ska träffa pappa nu. NU NU NU :) ♥



Back on track

Ikväll åker jag till torpshammar igen, det med blandade känslor, haha.
Gårdagen spenderades med vänner, trevligt :) vi åt makaroner med köttbullar & tittade på stjärnor på is. Riktigt coolt med konståkning tycker jag faktiskt, det är så tuuuufft ! skulle också vilja kunna, hihi :)
Köpt vinterskor idag har jag gjort, letade länge och tillslut hittade jag två par, ett par som var riktigt fina men inte tillräcklig varma, så det blev dem lite mindre fina, men nu slipper jag frysa iallafall :)
Nu måste jag börja packa, ska ta ett långt skönt bad innan jag åker också, ♥

twilight

Klippte mig igår, och vart för första gången ganska nöjd, inte alltför kort, som det brukar bli (: Innan det träffade jag Li inne i stan och vi hittade bästa julklapparna som vi köpte, skönt att ha lite av alla julklappar köpta. Sen åkte vi till vällingby där jag klippte mig och mötte essapessa. Vi åkte hem till mig där mamma gjort tacos (:
Jag fick supersöta tofflor & strumpor av Li i julklapp , dem kommer bli använda mycket! (:
Ikväll blir det bio med älskling, twilight ska vi se. Hade planerat att se madagaskar 2 men eftersom jag inte sett ettan och vi har hört så mycket bra om twilight så blir det den (:

trala

STOCKHOLM IGEN xD
Kom till centralen igår vid tio, essa o mammi kom och mötte upp mig (:
Idag ska jag in till stan och försöka få alla julklappar handlade, jag ska också klippa mig och hitta ett par skor. Uppe i torpshammar har det kommit riktigt mycket snö nu, hur mysigt som helst men inte i gympaskor, haha.
Nu ska jag äta lite frukost och börja röra mig innåt stan, ikväll blir det madagaskar 1 med essa eftersom vi ska se tvåan på bio imorgon ! (:

RSS 2.0