.

Morgonglad idag :)
På torsdag åker jag hem! :)
Saknar essapessa så mycket :)
Lovade Jocke att väcka honom, borde göra det nu.

trött

tänkte ta och skriva ett inlägg nu,men jag orkar inte! jag ska gå och sova och det nu. är helt söndersliten, röd som en kräfta och rivsår i ansiktet, tror jag har feber och skolfoto imorgon plus det, fyfan. funderar på och ta mitt pick&pack och åka redan imorgon kväll. måste få sova ut efter två nätter i skogen utan sovsäck, aldrig igen..

borta för helgen

Om 20 min ska vi samlas, för överlevnadskursen . höhöhö , hur ska jag klara mej? Sitter här i stövlar och ser ut som världens skogsmulle.. utan mat hela helgen, sitter och trycker i mig ett äpple så jag ska klara mej ett litet tag. Dem prata om gruppsoppa hahaha ! Jag som är i matgruppen också, ska jag döda grodor och sedan göra soppa av dem, näääh! Vi får se hur det här går.. Men nu hör ni inte av mej förens på söndag, ingen mobil får vi ha med oss såå!!
Önska mig lycka till! (:


humör på topp

Härlig dag idag, två lektioner sen slut (: fast ikväll blir det desto jobbigare .. ska sitta på kvällskurs om överlevnad från halvsex till tio , :/ haha , fast jag är glad ändå (: jag kommer hem snart , ggaaalet skoj ska det bli , lääängtar (: på torsdag åker jag tillsammans med elin och massa andra som ska mot stockholm med 16.11 tåget från sundsvall, till stockholm kommer vi vid halv8 (: sen blir stockholmsveckan luuugn och skön(: på måndag ska vi dyka, på tisdagen ska vi till arlanda och vara markörer för en insatsövning och dyka, på onsdagen & torsdagen är det bara studiebesök och på torsdagen får jag komma hem igen :D höhöhööhö , :D
har varit på ovanligt bra humör idag , känns som att livet är underbart , hahhaa ! saknar hem bara , men snart så :D det är ju rba här också , ska gå och laga mat nu, pyttipanna tror jag det får bli, enkelt och gott (:

tråkigt

Sitter här och ska plugga geografi, går det bra , näää . för jag har fastnat vid datan, haha !

Och söta lilla angela som lovade att ringa igår, gjorde hon det? näääh, blir jag förvånad, näääh ! hahaha , :D funderar på att slå henne en signal, var galet länge sen vi pratade sist , får nog ta och göra det snart , men hon är alltid så upptagen !jaja (:

bloggtrött

Kände att nu måste jag ta mig tid att skriva, inget riktig lust, men aja (: Egentligen borde jag sitta och plugga, har försökt i två timmar nu men det är så mycket som händer runt omkring idag och då är plugga inte det första man gör , hehe. Galet mycket nu, spanska imorgon. Sen på fredag ska jag ut på nån sorts överlevnadskurs , haha ! Vi får inte ha med oss mat, vi ska klara oss på mat från naturen i två dygn, inga rena kläder har jag, vet inte hur jag ska klara det, haha ! Sova under bar himmel i minusgrader ska vi göra också, som tur är har jag elin, cissi o malin med mej, så det ska nog gå(: problemet är bara att nästa vecka har vi två prov och tre läxförhör så tänkte vara duktig och sätta mig redan idag, men ni ser ju hur det går . haha (:

Fick något kul CSN-kort. Vet inte om alla får det, men jag får iallafall massa rabatt när jag ska åka hem med tåg och flyg, superbra , ska titta vidare om det finns några fler kul rabatter (:

Idag har det inte hänt sådär jäätemycket, har varit duktig och städat och vart och handlat kaviar ! hihi (: vi fick sluta enochen halv timme tidigare , skönt ! Och nästa vecka på torsdag kommer jag hem igen, ska bli superskoj ! Stannar över en vecka då eftersom vi ska vara i Gustavsberg och lära oss dyka (: sen så ska vi få vara med på en insatsövning på arlanda, coooolt eller vad? haha :D
Sen helgen efter veckan i stockholm kanske marie-helen och cissi följer med mig hem över helgen, :D
Nej, nu ska jag ta och plugga, måste måste verkligen !

haha, angela!

nu ska du få din uppdatering angela , haha ! (: du är ju så söt !! (:
jag är sjuk idag ! fanfan vad jag hatar att vara sjuk, och mens på det så jag känner mig totalt deprimerad, haha ! plus att jag måste in till Ånge för att hämta min plånbok, uschusch!
men ikväll ska jag bara ta det lugnt, stänga in mig på mitt rum och titta på greysanatomy, hah! ska bli galet skönt, inte för att det finns så många att stänga in sig för, typ alla åker hem,men aja! imorgon funderar jag på att åka till moster nancy och hälsa på, gå runt i östersund lite och så (: vore härligt att ha nånting att göra, hihi!
nu ska jag lägga mig i sängen och sova ett tag, sköntskönt (:

viktigt

DU MÅSTE UPPDATERA OFTARE GUMMAN! :D
jag uppdaterade fan all the time , & nu när du har internet och jag har tråkigt på mina datakunskaps lektioner (som jag sitter på nu) så vill jag ha nått kul å läsa .
Haha , nu blir det här som värsta gb:t men eftersom vi inte hörs så ofta längre . Så får du antagligen börja blogga oftare eller ringa oftare . Love you <3

internet!

äntligen är internet här, och det funkar! (:
sitter här vid datan och väntar på att gå till skolan, tåget går inte förens halvnio och duktig som jag är så är jag uppe och är helt klar , brabra :D
ikväll blir det streetdance, jag och några andra tjejer fick för oss att vi ville börja på streetdance så ikväll blir detförsta lektionen, skojsigt! lite jobbigt att tågen inte passar in bara, vi slutar klockan tre och eftersom vi är i Ånge och dansen också är i Ånge hinner vi inte åka tillbaka så vi får vänta tills 20 över 5, dansen slutar runt halv 7 och tåget går inte tillbaka förens 20 i 10, jobbigt :/ men kul ska det bli :D nånting ch göra iallafall ,(:

sthlm

Hemma i Stockholm igen, sköntskönt! Kom igår eftermiddag, började med att hämta glasögonen som jag beställde någon gång förra veckan, vart nöjd med dem, hihi(: sen skjutsade pappa mig till vällingby hem till essa, hemma var essa och tessa. Vi gick ut och åt, kebab för dem och thaimat för mig :D dov dära tills idag och idag hade tessa kalas (: efter det blev det en sväng över till angela där markus också var (: dem följde med mig till vällingby där jag tog bussen till kista för att äta middag och gå på bio med mammsen (: vi såg Mamma Mia, det var hur bra som helst ! (:
Har kommit på att jag börjat prata norrländska, haha! Jag har slutat säga sista bokstaven på viss ord, galetgalet, vilken blandning jag kommer ha av Sveriges alla dialekt om tre år, (:
Nu ska jag gå och prata med mor min innan jag går och lägger mig, ska sova länge och skönt för imorgon bär det av till landet igen, haha! (: goooonatt!


internet igen

hallo alla där! nu har jag internet igen fast bara för ett kort kort tag. Har fått låna av snälla lina som har trådlöst (:
Idag har det inte varit sådär jättekul, hela dagen har gått dåligt, redan igår kände jag att den inte skulle bli bra och så rätt jag hade. Det började med världens saknad efter essa, ringde honom och det blev det inte bätre av. Jag skulle duscha, och nej, inget varmvatten.. Har hänt så mkt pissaker idag, har örstör min spanskabok, den blev helt insmetad med plopp som ramlat ut löst i väskan, fick riktigt magont och var tvungen att gå från lektionen, kom på att tåget precis hade gått så det var bara vänta en timme på bussen som tog lång tid eftersom jag valde fel buss..
ingen superdag precis.
och imorgon är det förhör på akutsjukvård, ska kunna allt vad som har med blod att göra, ojoj, jag har inte ens börjat öva. är redan trött på skolan! upp klockan sex imorgon för att börja klockan sju, hur tänker dem?
en positiv sak i det hela är att jag antagligen kommer hem på fredag, :D ska hämta dem beställda glasögonen och träffa allihopa igen ! (:
nu så ska jag göra det jag egentligen lånade internet för, för att kolla flygbiljetter, haha! (;


kärleks problem

pratade med mats, frågade hur det går mellan er, har hört att ni bråkar mkt


och jag visste det skulle jag också vilja veta hur man får en människa att inse att det inte är han.
 

får väl säga typ att han borde bry sig mer som mina killkompisar gör , liksom vissa av dom bryr sig mer än markus sen frågar han varför jag skulle ta max framför han

liksom max har stöttat mig i typ mer än 2 år , och gör det fortfarande och tillomed ännu mera nu när jag bråkat med markus


jo ärligt så har han det, undet tiden jag har varit med i alla fall. och det ska ju inte vara så en pojkvänn ska stötta en mer ju.


kanske bara nån med fjortisstreck och stringen högt upp i arslet , men om det är det han vill ha och skämma ut sig med . så varsegod :)


eller hur så jävla rätt!


nej eller hur , hade han lyssnat från första början hade jag aldrig pratat lika mycket med max som jag gör idag . utan faktiskt pratat med han oftare


mm.. mm .. mm ..


men det är jobbigt och försöka när man vet att man inte får svar eller nån push för att gå vidare liskom . då håller jag hellre mig till nån jag litar på


ord är lätt att skriva



tillagda av magdalena & angela , vi önskar ni förstod ibland . ni är inte ens intresserade ibland utav vad vi gör eller nått speciellt vi gjort under dagen så är det enda ett mm ..
ingen kanske förstår det som är skrivet , men det är massa meningar som är däremellan och det viktigaste är att vi förstår för vi vet hur det är och hur det känns . Killar , lär er lyssna & tänka lite som oss tjejer om ni få allt att funka . Nu är den enda killen som läser mina inlägg Max , och han vet redan allt det här . Tack för att du stöttat oss så jävla mycket Max Persson , du är värd guld ! / Toisan & Maggie


förslag på blogg namn ?

haalå på er
Nu har Beck åkt :/ , och jag har faktiskt lämnat över bloggen till henne nu eftersom hon är tillbaka i bloggen . Jag har istället nu bestämt mig för att göra en egen blogg , men det tar nog ett tag så undertiden lär ni intehöra så mycket från mig om jag inte kikar in i den här bloggen nångång . Vi får helt enkelt se , :)
Är i skolan nu och håller såklart på med det vanliga Photoshop , den här uppgiften vi håller på med nu är sjukt svårt så det är skiiit tråkigt och krångligt , kände för en paus . Har även lärt mig hur man låser upp Facebook så kan vara där inne samtidigt också , weeei !
Idag käkade vi på Falafel kungen , jättegott och billigt faktiskt . Kebab sitter alltid fint i min mage , sen träffade jag Calle & Putte en stund sen började jag om en timme så då gick jag tillbaka till tjejerna som satt på DubbelW . Idag har jag ingenting planerat , tror jag bara åker hem och chillar eftersom jag ändå slutar så sent , klockan 5 . :/ Har inte sett Oc på ett tag så skulle behöva sätta mig framför tvn och slappna av med det . Vi har också datakunskaps prov på torsdag som jag inte ännu börjat plugga till , men det slutar väl somvanligt att man sitter kvällen innan och rå pluggar . Nu ska jag kika i min godispåse och fortsätta med uppgiften , hare bra ! <3

/ toisan

tillbaka till skogen

snart går tåget tillbaka till torpshammar. skulle gärna ha stannat ett tag till men det är bara att åka,haha! essapessa är fortfarande kvar, får se om han följer mig itll tåget och säger hejdå, mammi följer iallafall med (: internet är lovat tills imorgon och om det blir så så skriver jag här imorgon igen, (: (: tåget går halv1 så är väll framme runt fem, halvsex någon gång xD

bilder

här kommer lite bilder ifrån mina första veckor i torpshammar, hihi (:

                                      

morgonpigg

jahaja, nu sitter jag här framför datan medans älskling fortfarande ligger och sover. väcka honom tänker jag inte göra för han vad duktig och var i skolan igår medans jag bara hade det trevligt med mor&far inne i stan, sen så får jag ju passa på att sitta vid datan nu när jag är hemma, dem säger att internet ska komma på måndag till boendet, men ute på landet blir allting alltid förskjutet så ja, vi får se hur det blir med det.
Idag ska jag träffa angela och kanske eve efter tre långa veckor, ska bli superkul, hihi (: vi hade tänkt och äta någonting ute, gott! (:
Nu så ska jag titta runt lite mer här på internet innan essapessa vaknar, haha! ;D

sammanfattning

ciao
fyfan va komiskt ! Jag och Beck sitter och skriver inlägg samtidigt fast vi båda inte vet om det , haha hon ringde mig och blev jätteförvånad över det att jag faktiskt hade skrivit . Men som sagt , så sa jag aldrig att jag INTE skrev utan hon '' Antog '' ! ;) Ja ni kunde ju läsa i hennes inlägg hur hon hade haft det och allt , kanske lite bättre än det jag försökte förklara .
Vi ska iaf träffas imorrn och det var ju flera veckor sen sist , ska bli hur kul som helst ! Vi ska också träffa Eve och vi tänkte käka middag tillsammans men på kvällen splittras vi nog . Tror jag drar till Markus och sover där , lite myspys .
Nu är jag hos Alex , Markus & Alex sitter och spelar Xbox nått tråkigt spel där som skjuter osyldiga människor och kör bil och allt . Det är bara irriterande ljud och man blir sjukt trött av att höra det . Precis när jag skulle skriva ett inlägg så slutade internet att fungera , la mig då på Markus och höll på att somna . Men Alex fixade tillslut internet och nu sitter jag här lite piggare och har kul med att skriva . :) Vi har ätit på LillaVallentina ikväll , Markus bjöd mig på en Kebab med bröd . Såååå gott !
Senare ikväll har vi ju Oc som första planer , men det blir inte fören senare . Först ska vi möta Max nu i centrum och chilla lite sen kommer Julia och då är alla samlade . Men det tar väl sin lilla tid , alla är så sega i Vallentuna :D

Juste jag har ju inte berättat om vår idrottsdag vi hade igår , den var så äckligt tråkig och alla 1:or från hela Jensen Sverige var där så det var rätt mycket folk och ändå lärde man inte känns en enda . ;O Lite tråkigt när man hade förväntat sig mera . Vi lekte lekar som t.ex Lacrosse , Beachvolleybloll , Catch the flag och massa mera . Var tvungen att vänta typ 40 minuter mellan varje station och det var bara uttråkande .. Vi var vi Gärdet och bestämde oss för att ta en promenad , vi gick förbi en park och gissa vad som går gående på trottoaren . En gris ?! Det var en kvinna som hade det som husdjur och den var jätteäcklig , den bajsade och hon plockade inte ens upp bajset , den dreglade som fan och slemmet var vitt runt munnen . Tydligen får man ha grisar som husdjur om man har speciellt tillstånd , jag tog en bild men ska lägga upp den så fort jag kommer in på min data . En till sak , var det bara jag som såg regnbågen idag ? Den var jätte tydlig och jättevacker ! Ni kan få se bilder på det också , om ni vill förstås . :) Men nu ska jag börja dra mig utåt med mina guys , ha en bra kväll ! <3

/ toisan

angela är seg !

haha , nu var angela seg och sg inte att jag redan skrivit ett inlägg och var hemma igen, hahaha :D ska nog ringa henne snart, (:
men du, angela, fortsätt skriva här du, även fast jag har dator och allt, det är skoj att läsa om dig :D:D

sen uppdatering

halåj
sorry för den grymt sena uppdateringen ! har haft så himla fullt upp och inte tid att skriva nått . Men nu är jag här igen , tillbaka till den ''lånade'' bloggen . Men snart är det inte mina inlägg som ni kommer läsa utan Rebeckas , som faktiskt är hemma nu . Hon tog tåget från Sundsvall igår och så är hon nu hemma över helgen ! :) HON ÄR MIN PÅ LÖRDAG !
Iallafall så sitter jag i skolan nu , vi har Medieproduktion och det är ett bra tillfälle att hinna blogga lite på . Är äntligen klar med min student bild också som jag har redigerat . Så ni kan få se innan och efter om ni vill . ;)
Slutar klockan 12.10 idag och ska sen vidare till min gamla skola Imr/Nytorp och hälsa på . Ska bli kul och träffa alla andra och hälsa på alla lärare . Drar sen vidare till Max , men han slutar inte fören 15.20 så får väl vänta utanför hans skola eller nått . Vet inte riktigt vad vi ska göra men ikväll iaf är planerna film kväll , fast Oc . Vi blir några stycken och det ska bli jätteskönt att bara ta det lugnt ikväll . Imorrn ska jag ju träffa Beck och Eve faktiskt , liten återförening som sker nångång ibland . Planerna för oss är ännu inte bestämda . Men nu måste jag jobba vidare , kanske skriver ett inlägg igen om jag hinner . Pusspuss!


                   
nu ser inte bilden så bra ut , men om man tittar normalt på den är det klart en förbättring förutom ljuset som är väldigt för ljust .

/ toisan

hemma på besök

Jag är hemma!! ;D ;D
Måste tacka angela nu på en gång för att hon har orkat skriva här lite då och då (: hahaha , hon har lurat mig såå hårt , hahahaha , har verkligen trorr att hon inte har skrivit, hahaa hon är så rolig hon, hahaha !vart helt chockad när jag in och såg så mycket hon skrivit, hihi !! :D måste och passa på att säga att jag saknar dig, massvis! men imorgon ses vi (:

Det finns otroligt mycket att skriva här. Jag har varit med om så mycket! Mycket mer än vad som kommer skrivas här :) Jag har då flyttat iväg från Stockholm som alla nog fattat, till Ånge, fem mil ifrån Sundsvall ungefär. Jag kom dit i lördags för tre veckor sedan och så nervös som jag var under bilresan har jag nog aldrig varit.
Vi kom i allafall fram och satt på något informationsmöte i ett par timmar, jag satt och tittade runt på alla olika människor och undrade hur det skulle gå, det kändes bra samtidigt som jag hade lust att bara åka hem igen, men hem åkte jag inte , (:
Vi fick reda på att boendet inte var klart än men det skulle snart ble, hehe, det är inte klart än! Så de fyra första nätterna var mitt rum inte klart, därför fick jag dela med malin. Dem första nätterna sov jag inte mycket, vi hade trevligt och satt uppe och pratade med alla långt in på nätterna.
Första veckan i skolan var riktigt rolig, det var introduktionsvecka och vi fick ha lektioner som akutsjukvård, hjärt&lungräddning, skogsbrand, handbrandsläckare, klättring och massa sånna roliga saker :) Första veckan gick galet fort, jag hade inte tid att längta hem men sen kom helgen och jag kände att det här var inte rätt grej, jag ville vara hemma, slippa laga mat, slippe diska, ha mamma&pappa i närheten, alla kompisar och själcklart essapessa också! Men det gick över och nästa vecka började. Vi började våra vanliga lektioner i mitten av den veckan och det var faktiskt inte jätejobbigt, lärarna är superroliga förutom engelskaläraren som tänker ge oss 300 glosor i veckan och är jättesträng! jag som hatar engelska! :/
Första helgen fick jag se Sundsvall för första gången, vi åkte in och gick runt och shoppade lite allt möjligt den dagen, jättemysigt var det:D Subway finns även där, så en subway blev det också (:
Det har faktiskt gått riktigt bra att flytta, jag ångrar mig inte alls än och jag ser fram emot de här tre åren, det är så mycket spännande vi kommer göra, vi ska blandannat åka till estland och usa för att praktisera på olika brandstationer, sjukhus, mm. Vi kommer även få chansen att åka som utbytesstudenter vilket jag funderar starkt på att göra nästa termin (: sen ska även dem som vill få starta hjälpprojekt, vi ska få komma på vad vi vill göra, samla in pengar och åka dit och hjälpa folk, jag och mh har kommit på att ett barnhem i något fattigt land i afrika vill vi hjälpa! Det ser jag fram emot :D

Det blev nog ganska långt det där och ändå finns det så mycket mer att berätta ! (: Jag trivs iallafall och alla som också flyttat dit är supertrevliga, endel trevligare än andra, ! jag trivs verkligen ! (: det är klart jag längtar hem till det normala, till familjen, alla vänner och till essa, men det är det här jag vill göra och hem kommer jag ju komma i allafall ! (:
Några bilder på mig som brandman ska ni också få se så snart det funkar att lägga in :D


pizza & latte hjälper mot tråkigt väder

heello
morgonen började med det här ursäkta , men jävla vädret . Det är alldeles för kallt och man vet aldrig vad man ska ha på sig , det är så himla grått och tråkigt . Ge mig sol eller snö istället ! Åt frukost sovandes typ och hade såklart svårt att välja dagens kläder . Skulle åka tunnelbana idag igen med Kazoo och det gjorde jag faktiskt . :) Men kom såklart försent , haha hittade inte klassrummet vi skulle vara i så jag virrade runt i min egna skola hur länge som helst och frågade minst 4 lärare om vart jag skulle göra , sen tillslut kom jag till ett klassrum och då kom jag till treorna visst , lite pinsamt var det . Men tillslut hittade jag och läraren förstod , ja och min planering var ju att hinna skriva ett inlägg på min första lektion som var datakunskap men eftersom jag kom sent så fanns det inga lediga datorer kvar så den planeringen sket sig . Dagen gick väldigt fort och vi hade redan igår bestämt att vi skulle luncha tillsammans några tjejer i klassen och alla var så sugna på Pizza så pizza blev det , hur gott som helst . Åt en kebab pizza , thi ! :) Sen åkte jag vidare och träffade Calle & Putte och tog en fika med dom och bara chillade , nu är jag hemma och väntar på att Emelie ska komma . Vi ska käka middag tillsammans , men vad vi ska laga har vi ingen aning än . Antar att kvällen slutar med Oc tittande och telefonen i andra örat , men ska nog skriva ett litet inlägg också om jag hinner . Det är alldeles för kallt för att vara ute för min del . Btw så tror fortfarande Beck att jag inte skrivit nått , åh vad hon är rolig alltså ! ;) Jag hoppas hon ringer ikväll också , hon har ju så mycket att göra hela tiden det blir inte så ofta vi snackar längre och när vi snackar är båda helt döda efter skolan typ , menmen . Alla har sånna dagar . Nu är jag sugen på nått gott , så ska gå och kika i kylskåpet om det finns nått mumsigt , höööörs <3

/ toisan

8 månader & chokladlust

hej hopp
sitter som vanligt med mitt chai te vid sidan av mig och hittade faktiskt en marabou i kylen som jag sitter och knaprar på också . :) Markus är i telefonen också , men han ligger på också brevid för jag kan inte skriva samtidigt som jag snackar i telefon och jag tänkte ju faktiskt att det här inte skulle bli ett sånt långt inlägg så han kunde ju faktiskt vänta några minuter , thi .
Kan faktiskt berätta att jag och Markus (min pojkvän för dom som undrar) firar åtta månader idag , jättemysigt! Inte för att vi gjort nått speciellt , träffades i typ en halvtimme gjorde ingenting, stod och väntade på mitt tåg hem . Haha , skit kul . Men man kan säga att den här dagen firades i helgen eftersom vi var på bio och myste hela helgen för oss själva . :) Om han läser det här , vilket jag verkligen inte tror att han gör så kan jag berätta att han är världens största älskling & han är bara min ! <3

Efter skolan hade jag planerat att åka till syster och det gjorde jag , vi lagade mat och tittade på The Holiday fast jag hann inte se klart hela eftersom jag hade lovat Max att åka till han när han slutade skolan . Vi skulle plugga tillsammans och det gjorde vi faktiskt! Tro det eller ej , när vi pluggat förut har det slutat med tv sittande eller nått sånt , men idag klarade vi det och jag tycker vi borde få en applåd eller nått ! ;) iaf så är jag stolt över oss och vi har faktiskt bestämt att vi ska plugga oftare , för då kan vi både träffas och göra nytta . Nu låter jag säkert som Blondinbella som säger att man pluggar bättre med choklad , men hon har faktiskt en point i det hela . Jag har tjatat på choklad hela dagen och när jag väl kom till Max hade hans pappa köpt hem två stora Marabousar och jag blev överlycklig och det gick faktiskt bättre att plugga med dom i magen ! :)  Hade lovat Max att min blogg skulle handla lite mer om han ikväll , vi har kommit på nya smeknamn till oss , IGEN ;D men är så sugen på Oc nu plus att pojkvän väntar i telefon . Så drar mig nog mot slutet , förvänta er ett inlägg imorrn guys . Godnatt på er <3


/ toisan


seg morgon

godmorgon
usch , tidig morgon idag . Började ju redan klockan 8 . Morgonen är däremot redan förstörd för tunnelbanan hade stora förseningar och jag kom sent till engelska lektionen och som jag kanske inte berättat har vi Sveriges stördaste engelska lärare hon är en ren bitch ! Hatar henne , :) Iallafall träffade jag Kazoo imorse , vi åkte tunnelbana tillsammans och det var jättekul för jag har ju inte träffat henne sen skolan slutade typ . Vi ska faktiskt åka tunnelbana tillsammans imorrn också , får väl hoppas att det inte är nå jävla problem då och att jag kommer i tid .
Nu har vi Medieproduktion i 2 och en halv timme och det känns lite segt men slutar ju efter den lektionen så det är najs ! Har idag planerat att jag ska träffa min syster och käka lunch med henne , sen tänkte jag möta Maxlish efter han slutat och plugga lite . Haha ;) Men vi har matte läxa tills fredag och det skulle vara skönt och få hjälp av nån som går Natur . Yeah ! Sen slutar pojkvännen sent men ska nog också ha tid och träffa han senare .
Nu håller vi på med Photoshop och det är ganska krångligt , jag och Natacha frågar om hjälp hela tiden . Vi ska tydligen redigera en bild så hon på bilden ser skit snygg ut , så när jag lärt mig det kanske jag ser lite bättre ut på mina bilder ,haha ;)
Iallafall så hoppas jag Beck kollar sin blogg idag för hon skulle försöka hitta en data i skolan och kolla så jag skrivit men hon tror jag motsatsen .
Nu börjar jag bli hungrig och snart klar med min uppgift , kan visa senare hur den blev . Ska vara duktig i skolan sen , skriver snart igen ska ni se . Puss på er

/ toisan

RSS 2.0